Waarom Lifestyle Mastery?

Met Lifestyle Mastery krijgt u toegang tot een uitgekiend, allesomvattend persoonlijk programma voor de verbetering van de vitaliteit van uw werknemers met meetbare doelstellingen, gerichte oefeningen en opdrachten, persoonlijke coaching en gegarandeerd resultaat!

Onze visie op vitaliteit

In onze visie is de combinatie van de juiste vorm en mate van lichaamsbeweging, goede ademhaling, voldoende waterinname, gezonde voeding, rust en ontspanning en voldoende aandacht geven aan en krijgen van je familie en vrienden de basis onder een lang, gezond en gelukkig leven!

Ons programma

Het Lifestyle Mastery 'Start up' Programma van 12 weken is gericht op het stapje voor stapje veranderen van het gedrag van uw werknemers zodat zij steeds meer gezonde gewoonten gaan toevoegen in hun dagelijkse routine. De individuele programma’s worden zo gemaakt dat zij naadloos aansluiten bij de behoeften van uw werknemer en passen binnen de cultuur van uw organisatie.

Resultaat

Door alle deelnemers consequent te testen en te monitoren kan er een resultaatgericht programma voor leefstijlverandering en gezondheidsverbetering worden opgesteld. Het testen en meten gebeurt met de Lifestyle Mastery Health Check, een van de meest uitgebreide  gezondheidsmetingen op de markt. Hiermee worden vorderingen van de deelnemers op een betrouwbare en inzichtelijke manier in beeld gebracht.

De diensten en producten van Lifestyle Mastery bieden een oplossing voor iedereen die op zoek is naar een tijdsefficiënte, effectieve en plezierige manier van trainen om hun lichaam en geest gezond te houden. 

Bekijk hier ons aanbod

Het laatste nieuws

Alles wat U moet weten over gezond zijn en blijven!

Vraag een gratis demo aan

Wil je meer weten over ons programma en wat het voor de vitaliteit van jouw medewerkers en organisatie kan betekenen? Maak dan snel een afspraak voor een geheel vrijblijvend gesprek en demonstratie!

Bel gerust!

Lifestyle Mastery
+31 653416179 
Mon - Fri, 9:00-20:00

Contact Us