De 4 stappen van het Lifestylemastery Programma

 1. Start up

Stap 1 van het Lifestylemastery programma begint met de Lifestyle Mastery Health Check.  Op basis daarvan gaan we samen met de deelnemer een persoonlijk doel vaststellen en wordt gestart met een algemene online cursus met opdrachten. Iedere deelnemer ontvangt een rapport van zijn Health Check en een persoonlijk programma met informatie, tips, adviezen en schema’s. Daarnaast krijgt iedere deelnemer dagelijks de 8 minuten Lifestyle Mastery Challenge in zijn mailbox. Na 4 weken volgt de tweede Health Check. Op grond daarvan worden doelen bijgesteld en worden de Challenges gegeven die specifiek zijn gericht op het behalen van de persoonlijke doelstellingen. Door onze unieke benadering kan elke deelnemer aan de hand van zijn Health Check precies zien waar zijn of haar zwakke en sterke punten liggen zodat er heel gericht aan kan worden gewerkt. Door ons rating systeem kan de deelnemer ook makkelijk en secuur zijn vorderingen bijhouden! Elke deelnemer staat in contact met ons coaches en kan daarvan wekelijks gebruik maken voor vragen en nadere uitleg. Na 8 weken volgt dan een eind Check. Bij het behalen van de individuele doelstellingen, waar wij natuurlijk vanuit gaan, ontvangt de deelnemer van ons het Start up certificaat met bijbehorende belt en kan de deelnemer verder gaan met Stap 2 ‘Accelerate’ 

 

2. Accelerate

In stap 2 gaat de deelnemer leren hoe lichaam en geest verder in balans wordt gekregen. De deelnemer ontvangt in het eerste blok van 6 weken nieuwe instructies, opdrachten en oefeningen met op maat gemaakte schema’s. Na afloop van dit blok volgt een Health Check, dit keer uitgebreid met en performance test op basis waarvan het individuele programma voor de volgende 6 weken kan worden bijgesteld. Stap 2 wordt afgesloten met een Health Check. Bij het behalen van de individuele doelstellingen ontvangt de deelnemer van ons het Accelerate certificaat met bijbehorende belt en kan de deelnemer verder gaan met Stap 3 ‘Intensify’. 

3. Intensify

Stap 3 start in het eerste blok van 6 weken met het intensiveren van de fysieke trainingen. Zo zullen er veel high intensity interval trainingen en weerstand trainingen op het programma staan met als resultaat meer impact dus meer kracht en flexibiliteit!  Daarna volgt een Health Check met een performance test op basis waarvan het programma voor de volgende 6 weken kan worden bijgesteld. Stap 3 wordt afgesloten met een Health Check. Bij het behalen van de individuele doelstellingen ontvangt de deelnemer van ons het ‘ Intensify’ certificaat met bijbehorende belt en kan de deelnemer verder gaan met Stap 4 ‘Mastery’ .

4. Mastery

In stap 4 wordt geoogst en gaat de deelnemer zijn of haar nieuwe leefstijl volledig eigen maken met als resultaat dat de deelnemer na afloop van het programma controle heeft gekregen over alle zes de pijlers onder zijn of haar gezonde leefstijl en een perfecte Lifestyle Mastery Health Score! In het eerste blok van 6 weken worden de puntjes op de i gezet en in het tweede blok van 6 weken gaan wij de deelnemer ook leren zelfstandig schema‚Äôs te maken en toe te passen zodat ze zelfstandig door kunnen gaan. Stap 4 wordt afgesloten met een afsluitende Lifestyle Mastery Health & Performance Check. Bij het behalen van de doelstellingen ontvangt de deelnemer het Mastery certificaat met bijbehorende black belt. De deelnemer krijgt dan als black belt ook de uitnodiging om als (motivatie) coach aan de slag te gaan binnen ons programma!