Het Lifestyle Mastery Programma (LMP) is gericht op het stapje voor stapje veranderen van je eigen gedrag zodat je steeds meer gezonde gewoonten gaat toevoegen in je dagelijkse leven. 

Het programma bestaat uit 4 elkaar opvolgende stappen van 3 maanden. Elke volgende stap  bouwt verder op de vorige. Wij zorgen voor een aanbod van uitgebalanceerde lifestyle challenges die gebaseerd zijn op de zes universele pijlers van het Lifestyle Mastery Programma. Elke challenge is resultaat gericht en kost je maximaal maar 8 minuten per dag. Wie kan dat nou niet opbrengen? 

Het persoonlijke Lifestyle Mastery Programma wordt samengesteld door ervaren professionals en is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke kennis en methodes. het programma zal je voortgang continu worden bijgehouden, zullen er ook regelmatig testen worden afgenomen, word je gecoacht en krijg je van ons alle ondersteuning, inspiratie en motivatie die nodig zijn om jouw doelstellingen te behalen!

Het Start up programma duurt 3√ó4 weken en start met de Lifestyle Mastery Health Check. Op basis van de intake en de Health Check krijg je van ons een persoonlijk programma voor 4 weken met opdrachten en oefeningen op het gebied van lichaamsbeweging, voeding, ademhaling, vochtbalans, rust&ontspanning en sociaal actief zijn.