Lifestyle  Mastery  is opgezet door Michiel Vlam en Hans Mars. 

 

Michiel komt uit het bedrijfsleven en heeft onder meer voor Schiphol Group new business opgezet op het gebied van gezondheid en zorg. Zo heeft hij samen met businesspartners van Schiphol het International Patiƫnt Center The Netherlands opgezet en heeft hij voor luchthavens het FlyFitCube concept opgezet waar later de Total Health Cube en de Total Health Performer uit zijn voortgekomen.

Hans heeft ruim 30 jaar werk ervaring in de Fitness, Health & Personal Training als Fitness Manager en Personal Trainer & Coach bij diverse grote en exclusieve Fitness Health & Spa centra binnen en buiten Nederland.  Daarnaast heeft hij 15 jaar aan topsport gedaan en is meervoudig kampioen geweest in Kyokushin Karate. Voor Hans is een gezond leven meer dan sport alleen. Het vraagt om een totaalpakket van een gezonde, evenwichtige lifestyle om je leven een krachtige, positieve wending te geven.

Samen hebben zij een jaar geleden de koppen bij elkaar gestoken en hun krachten gebundeld om zo te komen tot het Lifestyle Mastery Programma.